Barion Pixel

Jelenleg nincs aktív Zoomos képzésünk, kérlek látogass vissza pár hét múlva. 

Az excel ninja zoom-on?

jó helyen jársz, görgess tovább!

Az excel ninja zoom-on?

Jó helyen jársz, görgess tovább!

Épp ideje, hogy Te is Excel Ninja legyél!

Tanultad középiskolában. Azután a főiskolán, vagy egyetemen. Aztán jöttek a céges tanfolyamok. Tudod, hogy már rég üzembiztosan kellene használnod a függvényeket, de van, hogy egy új oszlop beszúrása is nehézséget okoz… Ismerős?
Először megkérted őket. Aztán rájöttél, hogy nem megy nekik, szóval elmagyaráztad. A siker elmaradt, ezért beiskoláztad őket tanfolyamra is. De nem, még mindig számológéppel ülnek az Excel előtt, és azzal adják össze a számokat. Ugye tudod, hogy nem kell, hogy így legyen?
Mindenki azt hiszi, hogy a táblázatok specialistája vagy, hiszen senkinek sem mondasz nemet, amikor rád bíznak egy feladatot, aztán vért izzadsz, meg segítséget kérsz másoktól, hogy teljesítsd, amit elvállaltál… Pedig benned is ott szunnyad egy igazi Excel ninja, csak fel kell ébreszteni!

legyél te is szuperhős! legyél te is excel ninja!

Az átlagos Excel felhasználó, a program adta lehetőségeknek kb. 5-10%-át, használja, holott  értékes munkaórákat lehetne megspórolni azzal, ha kihoznád belőle mindazt amire neked van szükséged a munkádhoz. Nem kell túlóráznod, vagy mások segítségét kérni, a tanfolyam után magabiztosan tudod használni a programot.

Valós, gyakorlati példák

Nem tankönyvszagú feladatokkal dolgozunk. Minden példa, amit hozok olyan, amivel valódi emberek, valódi szituációkban találkoztak.

Nem kell mindent tudnod

Őszinte leszek: én sem ismerem az Excel titkainak 100%-át, de egyik excel-guru sem. Mindig vannak – és lesznek újabb és újabb ráeszmélések – de hidd el, neked sem kell tudnod mindent ahhoz, hogy ninja legyél.

Semmi rizsa, csak ami kell

Nem fogsz olyan függvényeket, vagy pivotokat tanulni, amit sosem fogsz használni. Célirányosan azt tanulod meg, ami a munkádhoz kell.

Két napos befektetés

Mindössze ennyi idő kell, hogy Excel Ninja legyél. Két nap alatt mindent megtanulsz, amivel felére-negyedére csökkentheted a táblázatkezelő előtt töltött idődet.

Bárki jöhet...?

Ha tisztában vagy olyan alapvető dolgokkal, mint az Excel megnyitása, fájl mentése, vagy hogy hogyan kell beírni az egyenlőség jelet a cellákba, akkor itt a helyed. Ha azonban még sosem láttad az Excelt, vagy ha benne van a pakliban, hogy rossz lyukba dugod a pendrive-ot, akkor ez a program sajnos nem neked való.

Számológép-garancia

Ha a tanfolyam elvégzése után még mindig számológépet veszel elő az excel tábla használatához akkor nemcsak visszakapod a tanfolyam díját, de még egy új számológéppel is megleplek. (persze eddig ilyenre még nem volt példa, de mindig lehetnek kivételek)

A KÉPZÉSRŐL SZÁMOKBAN

Online tréningnap (Zoom felület)

Különböző feladat

tanfolyami résztvevő

év Excel-felhasználói és oktatói tapasztalat

Mit fogsz tanulni a két napos képzésen?

„Alapdolgok”

Hidd el a feléről még csak nem is hallottál. Imádom mikor a résztvevők fél óra után rájönnek, hogy milyen egyszerű dolgokat nem alkalmaztak eddig, vagy valamit teljesen félreértettek, és már akkor rájönnek, hogy megérte eljönni a képzésre. Ilyenek a dátumokkal végrehajtott alapműveletek, billentyűkombinációk, oszlopból sorokat csinálni, az összes cellamegjegyzés megjelenítése stb. stb.

Függvények

Persze, hogy szum függvénnyel kezdjük, csak egy kicsit máshogy mint ahogy eddig gondolkoztál róla. Emlékszel még, hogy valamit magyaráztak a dollár jelről, meg az F4-ről. Na itt most meg is érted :). Aztán persze belemegyünk a sűrűjébe, FKERES , összetett HA függvény, SZUMHA, és még vagy 30 másik függvény, ami a mindennapokban rendkívül jól jön.

Táblázatok és diagrammok

Ha eleged van abból, hogy a kollégád a tartalom nélküli, de csili-vili táblázatoknak és diagramoknak köszönhetően bevágódott a főnöködnél. Tanuld meg Te is. A vicc az egészben az, hogy csak pár kattintás kell hozza. Tanuld meg, hogy hova kell azokat a kattintásokat lenyomni.

Szűrés, sorba rendezés

Egy valódi Excel Ninja betűszín szerint is tud szűrni :),  sőt akár több dimenzióban is. Szívtad már a fogad, mert a kollégád a hibás tételeknek csak a háttérszínét állította be pirosra. Aztán meg nyomogathattad a lefele nyilat, hogy megtaláld az összeset. Na ennek vége! Gondolj bele, az Excel tud olyat is, hogy csak azokat a sorokat mutatja, ahol az egyik oszlop értékei nagyobbak mint a másik oszlop értékei. Ilyen és ehhez hasonló trükköket fogok mutatni a képzésen!

Pivot és makrók

Olyan mint Columbo felesége. Mindenki hallott már róluk, de még senki se látta. Szerintem ez az Excel legnagyobb csodája. Tök egyszerű, de baromi hatékony. Megmutatom, hogy mire jók és hogyan kell használni őket.  Figyelem! Fekete-öves ninjáknak való!

Egyéb Excel trükkök

A képzés legnagyobb értékét ez a rész adja, hiszen olyan tippeket és trükköket mutatok meg, amik munkahelyi környezetben nagyon jól jönnek. Folyamatosan bővítem a tanítványok által felvetett kérdések alapján a listát, így kerültek bele olyanok mint például hogyan kell jelszóval védeni a munkalapokat, vagy  SAP-ból beolvasni adatokat. Megmutatom, hogyan korlátozd a táblázatba bevihető adatokat típusát, hogy a kevésbé „ninja” kollégák ne tudják elszúrni kedvenc tábládat.  Ha van kérdésed, akkor itt átbeszélhetjük, ha nincs, akkor pedig szemezgetünk  korábbi ninja tanoncok problémáiból.

KI VAGYOK ÉN, ÉS MIÉRT TŐLEM TANULJ?

Mindig is a számok határozták meg az életemet.

Közgazdazdászként végeztem 2005-ben, diplomaszerzés után rögtön Magyarország egyik vezető bankjánál helyezkedtem el, először mint kontroller, aztán projektfinanszírozási szakértő, később mint értékesítési vezető.

Napi szinten használtam az Excelt, és bár az alapokkal tisztában voltam, a munkám során kellett felfedeznem számos olyan funkciót, amivel egyszerűbbé váltak a munkafolyamatok. Kollegáim rendszeresen megkerestek, ha valamilyen segítség kellett nekik a program használatakor, és észrevétlenül is oktatóvá, mentorrá váltam számukra. 2014-ben elköszöntem a multik világától és egy oktatási cég élén állok azóta is.

Több, mint 200 tanfolyami résztvevőm bizonyítja, hogy, bárki képes megtanulni a Excel használatát, és igazi Excel Ninjaként könnyebbé tudja tenni az életét.

Lakatos Norbert

okleveles közgazdász, fekete öves Excel Ninja

Ezt a programot  2019-ig csak vállalatok számára tartottam. Most már azonban te is Excel Ninja lehetsz!

Vélemények rólam:

Korábban mindig órákat töltöttem azzal, hogy különböző színekkel jelöltem a táblázatokban a számomra fontos információkat, vagy épp teleírtam egy cellát extra információkkal, amire aztán persze nem tudtam sosem szűrni. Komoly időzavarba kerültem: egyszerűen nem tudtam a riportokat, kimutatásokat időben leadni. Norbi segítségével megtanultam azokat az alapvető eszközöket, amivel percek alatt generálom le a szükséges adatokat, így végre már nem kínszenvedés, ha a táblázatkezelővel kell dolgoznom.

Oláh Judit, oktatásszervező @ Trénerképző

Több képzésen is voltam már, de messze Norbitól tanultam a legtöbbet. Érződik, hogy multis háttere van, tudja, hogy mire használjuk a programot, és ennek megfelelően hozott példákat, feladatokat. Nem volt ciki, hogy honnan indultunk, egy percre sem éreztem azt, hogy szégyellnem kellene a nemtudásomat. Erőteljes alapokat kaptam, ráadásul napi szinten tudom használni, amit tanultam.

Gyula András  @ Ramiris

Örülök, hogy a munkatársaim részt vettek ezen a képzésen, látom rajtuk, hogy már nem pánikolnak, ha egy kimutatást kell csinálniuk.

Bocskay-Guba Zsuzsa CEO @ Bocskay-Ker Kft.

MIKOR ÉS HOL?

ITT FOGOD LÁTNI A KÖVETKEZŐ ZOOMOS KÉPZÉSÜNK IDŐPONTJÁT. Jelenleg nincsen meghirdetett ZOOM-os időpont, kérlek látogass vissza később! között várlak az Excel Ninja haladó képzésre. A képzés  ONLINE felületen, a Zoom program használatával valósul meg. Ha még nem használtad a ZOOM-ot, és bizonytalan vagy, ne aggódj:) Készítettünk hozzá egy gyorstalpalót, valamint a képzés előtt is lesz lehetőséged letesztelni velünk a beállításaidat, hogy a képzésen során ne legyenek technikai malőrök.   A képzés során lesznek szünetek, de érdemes lesz kávét és vizet bekészítened majd. Természetesen tartunk egy hosszabb ebédszünetet is majd. 

Mennyibe kerül és mit kapok ezért?

Jelentkezési lap az excel ninja képzésre:

csak olyan termékre lehet ürlapot létrehozni, aminek a course_idja szerepel a konfigurációban
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Az excelninja.hu az Antener Oktatásszervező Kft. által üzemeltetett oldal.  Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014. Ügyfélszolgálat: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18 tel.: +36 1 785-5865, e-mail: hello{kukac}excelninja.hu Adatvédelmi irányelvek Általános szerződési feltételek