Barion Pixel

az excelninja word-öt tanít?

hiszen ti kértétek!

görgess tovább…

az excelninja word-öt tanít?

hiszen ti kértétek!

görgess tovább…

Épp ideje, hogy te is wordninja legyél! 

A jogászok már megint „track changes”-zel küldték vissza a szerződést… Azt sem tudod, hogy kell kikapcsolni a bubikat… Ami még nagyobb baj: kommentben kérik az észrevételeidet.

Mit teszel?

a. sírva hazafutsz.

b. keresel valakit aki megcsinálja helyetted.

c. beiratkozol a WordNinja tanfolyamra. 

„Megint  elszüttyögött egy fél napot a szöveg szerkesztésével, pedig ha a Körlevél készítésére kattint, egy perc alatt végzett volna… A másik ifjú titántól annyit kértem, hogy egy új fejezetet tegyen a doksi közepére… Persze címsorról még sosem hallott, nemhogy a tartalomjegyzék frissítéséről… Még jó, hogy a nyomdába küldés előtt kiszúrtuk a hibát… „

Mit csinálsz?

a. ismét a Profession elé ülsz.

b. megcsinálod helyette.

c. elküldöd WordNinja tanfolyamra. 

A kollegák template-ekről beszélnek meg háttérképről és vízjelekről, meg valami dokumentumösszehasonlításról… te meg lapítasz, ki ne derüljön, hogy fogalmad sincs ezek mire valók, vagy hogy kell használni. 

Mit csinálsz?

a. tovább lapítasz nyugdíjig.

b. új munkahelyet keresel.

c. beiratkozol a WordNinjára.

LEGYÉL TE IS SZUPERHŐS! LEGYÉL TE IS WORDNINJA!

 Volt már álmatlan éjszakád azért, mert nem sikerült  időre leadnod  egy dokumentumot? Elcsúsztak a sorok  nem sikerült a beillesztés, a tartalomjegyzék pedig önálló életet élt… Pedig tudod azt is, hogy a Word  könnyebbé teszi a munkát.   Valahogy neked mégsem ez a tapasztalatod… Mostantól máshogy lesz: kiképzünk igazi WordNinjává, hogy  soha többé ne okozzon gondot a szövegszerkesztés! 

Valós, gyakorlati példák

Nem tankönyvszagú feladatokkal dolgozunk. Minden példa, amit hozunk olyan, amivel valódi emberek, valódi szituációkban találkoztak.

Nem kell mindent tudnod

Őszinte leszek: mi sem ismerjük a Word titkainak 100%-át, de egyik word-guru sem. Mindig vannak – és lesznek újabb és újabb ráeszmélések – de hidd el, neked sem kell tudnod mindent ahhoz, hogy ninja legyél.

Semmi rizsa, csak ami kell

Nem fogsz olyan rejtett és szupertitkos dolgokat tanulni, amit  sosem fogsz használni. Célirányosan azt tanulod meg, ami a munkádhoz kell.

Két napos befektetés

Mindössze ennyi idő kell, hogy Word Ninja legyél. Két nap alatt mindent megtanulsz, amivel felére-negyedére csökkentheted a szövegszerkesztő előtt töltött idődet.

Bárki jöhet...?

Ha tisztában vagy olyan alapvető dolgokkal, mint a Word megnyitása, fájl mentése, vagy hogy hogyan kell nyomtatni egy dokumentumot, akkor itt a helyed. Ha azonban még sosem láttad a Word-öt, vagy ha benne van a pakliban, hogy rossz lyukba dugod a pendrive-ot, akkor ez a program sajnos nem neked való.

Tartalomjegyzék-garancia

Ha a tanfolyam elvégzése után még mindig manuálisan pötyögöd be a tartalomjegyzék főbb pontjait, akkor nemcsak visszakapod a tanfolyam díját, de egy szuper könyvvel is meglepünk a HVG kiadó kínálatából. (Persze eddig ilyenre még nem volt példa, de mindig lehetnek kivételek)

a képzésről számokban

tréningnap

különböző feladat

tanfolyami résztvevő

év Word felhasználói és oktatói tapasztalat

Mit fogsz megtanulni a két napos képzésen?

„Alapdolgok”

Bekezdések, sortávolság, felsorolás (akár többszintű is), vagyis olyasmik, amikről azt hiszed, hogy tudod, hogy működnek. Hihetetlenül jó érzés, amikor ennek ellenére mindig tudunk olyat mondani, amitől felcsillanak a szemek és a résztvevők vadul jegyzetelik a megoldási javaslatainkat. 

Formázás

Bekezdések, tabulátorok, szegélyek, felsorolás, számozás, stílusok és sablonok. Hogy mi? Minden amit szép, átlátható küllemű lesz a dokumentumod, és végre nem szégyelled majd kiadni a kezeid közül.  

Hivatkozások

A lábjegyzetről már hallottál, de azt tudtad, hogy külön lehet jelölni, ha idézetet szúrsz be a szövegbe? Jól jönne ha képaláírást, neadj’isten ábrajegyzéket vagy irodalomjegyzéket is be tudnál illeszteni? És igen, a tartalomjegyzéket is ennél a résznél fogjuk kivesézni.

Táblázatok

Ugye te sem gondoltad, hogy nem bújik elő belőlünk egy ici-picit az ExcelNinja? Megtanulsz pofás táblázatokat készíteni, formázni és szerkeszteni, ettől lesznek igazán ütősek a riportjaid – csak arra vigyázz, hogy utána ne vállald el boldog-boldogtalan megkeresését, hogy helyrerakd a munkájukat 🙂

Egyéb finomságok 

A képzés legnagyobb értékét ez a rész adja, hiszen olyan tippeket és trükköket mutatunk meg, amik munkahelyi környezetben nagyon jól jönnek. Folyamatosan bővítjük a tanítványok által felvetett kérdések alapján a listát, így kerültek bele olyanok, mint például hogyan kell jelszóval védeni dokumentumodat, vagy, hogy állítsd be a helyesírás-ellenőrzőt, hogy ne idegesítsen halálra.

Megmutatjuk, hogyan hozz létre védett tartalmat és korlátozd a szerkesztést,  hogy a kevésbé „ninja” kollégák ne tudják elszúrni kedvenc doksidat.  Ha van kérdésed, akkor itt átbeszélhetjük, ha nincs, akkor pedig szemezgetünk  korábbi ninja tanoncok problémáiból.

KIK VAGYUNK ÉS MIÉRT TŐLÜNK TANULJ?

Hesp Viktor

Feketeöves WordNinja

Amikor ötödikes koromban felfedeztem, hogy a sorok között nem csak enterrel lehet sorközt beilleszteni, a szövegek közé képeket lehet beszúrni és nem szóközzel kell bekezdéseket létrehozni, akkor kezdtem el szabad időmben hobbiként a Word-del foglalkozni. 

2011 óta a logisztika világában dolgozom, a Szent István Egyetemen szereztem meg a diplomámat. Négy évig csoportvezetőként dolgoztam egy multinacionális cég logisztikai leányvállalatánál, és ez alatt számos folyamatleírást és esettanulmányt készítettem. A funkciók nagy részét sosem használtuk az iskolában, a nagy betűs élet tanított meg a használatukra. Számos nemzetközi projektben vettem részt, aminek köszönhetően több informatikai rendszernek voltam a kulcsfelhasználója. Ehhez a feladatkörhöz hozzátartozott a felhasználók oktatása és támogatása. Innen indult oktatói karrierem.

Napjainkban is egy multi cégnél dolgozom fő állásban, ami mellett tréningeket tartok különböző témakörökben, és óraadó oktatóként szakközép iskolában tanítok végzős diákokat.

 

Lakatos Norbert

Feketeöves Word- és ExcelNinja

Közgazdazdászként végeztem 2005-ben, diplomaszerzés után rögtön Magyarország egyik vezető bankjánál helyezkedtem el, először mint kontroller, aztán projektfinanszírozási szakértő, később mint értékesítési vezető. 

Az Excelt profi szinten használtam, ezért a kollegáim feltételezték rólam, hogy a Wordhöz is legalább ennyira értek. A különböző riportokat, kimutatásokat az előterjesztésekhez színes-szagos formába kellett önteni, ahhoz, hogy más területek számára is érthető legyen, így fedeztem fel azokat a funkciókat, amik nagyban megkönnyítették nemcsak az én, de a kollegáim munkáját is. 2014-ben elköszöntem a multik világától és egy oktatási cég élén állok azóta is.

Több, mint 300 tanfolyami résztvevőm bizonyítja, hogy, bárki képes megtanulni az Office programok használatát, és igazi Ninjaként könnyebbé tudja tenni az életét.

Ezt a programot az ExcelNinja közössége kérte. Mert olyan gondokkal szembesültek, mint Te is.

Ezért megcsináltuk Neked. 

Vélemények rólunk

A legjobb döntés volt a Word Ninja tanfolyamra befizetnem. Helyretett egy csomó olyan dolgot, amit valaha tanultam, de mivel sosem használtam, el is felejtettem. Külön jó volt, hogy a példák, amiket Norbi és Viktor hozott életszerűek voltak.

Cseresznyés Péter

Multiban dolgozom, ezért a legfontosabb számomra a tanfolyam kiválasztásakor az volt, hogy olyan valaki tanítson, aki a valóságban is használt már Wordöt. Az alapdolgokkal tisztában voltam, de nagyon sok újat is mondott a tanfolyam, és egyáltalán nem volt unalmas. Örülök, hogy Norbit és Viktort választottam.

Tóth Éva

Először Excel-re iskoláztuk be a kollegákat, és mivel annak láttuk, éreztük a hasznát, a Word tanfolyamot is megrendeltük Norbiéktól. Nem csalódtam: a kollegák nemcsak önállóan oldják meg a feladatokat, de hamarabb is készen vannak velük, legyen szó egy riportról, vagy céges kiadvány szövegezéséről.

Bocskay-Guba Zsuzsa, CEO @ Bocskay-Ker Kft.

MIKOR ÉS HOL?

9.00-17.00 között várunk a Word Ninja haladó képzésre (előkészítés alatt).

A képzés helyszíne az Antener Tréningközpont (1096, Budapest, Thaly Kálmán utca 16-18. fsz. oktatóterem)

A Semmelweis Klinikák metrótól, valamint a Haller és Mester utcáktól egyaránt 5 perc sétára található a Tréningközpont. Ha autóval érkezel, parkolni a környező  utcákban van lehetőséged – hétköznap díjfizetés ellenében. Hétvégén a parkolásért nem kell fizetni.

A képzés során kávét és vizet biztosítunk szünetekben. Az ebéd miatt sem kell aggódni: bár a képzés ára az ebédet nem tartalmazza, a képzés helyszínét úgy választottuk ki, hogy számos étkezési lehetőség közül tudj a környéken választani.

Mennyibe kerül és mit kapok ezért?

JELENTKEZÉSI LAP A WORDNINJA KÉPZÉSRE

csak olyan termékre lehet ürlapot létrehozni, aminek a course_idja szerepel a konfigurációban
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A wordninja.hu és az excelninja.hu az Antener Oktatásszervező Kft. által üzemeltetett oldal.  Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014.

Ügyfélszolgálat: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18
tel.: +36 1 785-5865, e-mail: hello{kukac}excelninja.hu

Adatvédelmi irányelvek

Általános szerződési feltételek