Barion Pixel

Word tanfolyam online?

Te is lehetsz word ninja!

Érdekel hogyan?

Görgess tovább, vagy vágj bele most!

ONLINE, a saját foteledből is lehetsz Word Ninja!

Itt az ideje, hogy rendesen megtanuld!

 

A jogászok már megint „track changes”-zel küldték vissza a szerződést… Azt sem tudod, hogy kell kikapcsolni a bubikat… Ami még nagyobb baj: kommentben kérik az észrevételeidet.

Mit teszel?

a. összekönnyezed a klaviatúrát.

b. keresel valakit aki megcsinálja helyetted.

c. beiratkozol az online WordNinja tanfolyamra. 

„Vezetőként dühös vagyok, hogy munkatársam már megint elszüttyögött egy fél napot a szöveg szerkesztésével, pedig ha a Körlevél készítésére kattint, egy perc alatt végzett volna… A másik ifjú titántól annyit kértem, hogy egy új fejezetet tegyen a doksi közepére… Persze címsorról még sosem hallott, nemhogy a tartalomjegyzék frissítéséről… Még jó, hogy a nyomdába küldés előtt kiszúrtuk a hibát… “

Mit csinálsz?

a. ismét álláshirdetést adsz fel.

b. megcsinálod helyette.

c. elküldöd online Word Ninja tanfolyamra.

A kollegák template-ekről beszélnek meg háttérképről és vízjelekről, meg valami dokumentum összehasonlításról… te meg lapítasz, ki ne derüljön, hogy fogalmad sincs ezek mire valók, vagy hogy kell használni. 

Mit csinálsz?

a. tovább lapítasz nyugdíjig.

b. új munkahelyet keresel.

c. beiratkozol az online Word Ninja tanfolyamra.

LEGYÉL TE IS SZUPERHŐS! LEGYÉL TE IS WORD NINJA!

 Volt már álmatlan éjszakád azért, mert nem sikerült  időre leadnod  egy dokumentumot? 

Elcsúsztak a sorok , nem sikerült a beillesztés, a tartalomjegyzék pedig önálló életet élt… Pedig tudod azt is, hogy a Word  könnyebbé teszi a munkát.   Valahogy neked mégsem ez a tapasztalatod… Mostantól máshogy lesz: kiképzünk igazi Word Ninjává, hogy  soha többé ne okozzon gondot a szövegszerkesztés!

Ráadásul online! Otthon tanulhatsz a saját gépeden! 

Valós, gyakorlati példák

Nem tankönyvszagú feladatokkal dolgozunk. Minden példa, amit hozunk olyan, amivel valódi emberek, valódi szituációkban találkoztak.

Nem kell mindent tudnod

Őszinte leszek: mi sem ismerjük a Word titkainak 100%-át, de egyik word-guru sem. Mindig vannak – és lesznek újabb és újabb ráeszmélések – de hidd el, neked sem kell tudnod mindent ahhoz, hogy ninja legyél.

Semmi rizsa, csak ami kell

Nem fogsz olyan rejtett és szupertitkos dolgokat tanulni, amit  sosem fogsz használni. Célirányosan azt tanulod meg, ami a munkádhoz kell, otthon a saját számítógépeden, a saját Word programoddal, hogy minden beállítás a számodra legjobb legyen! 

Offline két nap – online annyi, amit te rászánsz!

Ha gyorsan haladsz, akár egy nap alatt is ninja leszel, ha kicsit lassabban, bátran gyakorolhatod akár több napig is, hiszen a saját tempódban haladhatsz, a saját gépeden, a saját székedből. 

Bárki belekezdhet...?

Ha van gép, amin dolgozni tudsz (laptop, vagy asztali gép) és erre telepítve van a word, az jó indulás. Ha tisztában vagy olyan alapvető dolgokkal, mint a Word megnyitása, fájl mentése, vagy hogy hogyan kell nyomtatni egy dokumentumot, akkor itt a helyed. Ha azonban még sosem láttad a Word-öt, vagy ha benne van a pakliban, hogy rossz lyukba dugod a pendrive-ot, akkor ez a program sajnos nem neked való.

Tartalomjegyzék-garancia

Ha a tanfolyam elvégzése után még mindig manuálisan pötyögöd be a tartalomjegyzék főbb pontjait, akkor nemcsak visszakapod a tanfolyam díját, de egy szuper könyvvel is meglepünk a HVG kiadó kínálatából. (Persze eddig ilyenre még nem volt példa, de mindig lehetnek kivételek)

a képzésről számokban

tréningnap

különböző feladat

tanfolyami résztvevő

év Word felhasználói és oktatói tapasztalat

MIT FOGSZ MEGTANULNI AZ ONLINE WORD TANFOLYAMON?

 

„Alapdolgok”

Bekezdések, sortávolság, felsorolás (akár többszintű is), vagyis olyasmik, amikről azt hiszed, hogy tudod, hogy működnek. Hihetetlenül jó érzés, amikor ennek ellenére mindig tudunk olyat mondani, amitől felcsillannak a szemek és a résztvevők vadul jegyzetelik a megoldási javaslatainkat. 

Formázás

Bekezdések, tabulátorok, szegélyek, felsorolás, számozás, stílusok és sablonok. Hogy mi? Minden, amitől szép, átlátható lesz a dokumentumod, és végre büszkén adod majd ki a kezedből, legyen szó feljegyzésről, szakdolgozatról, vagy csak egy egyszerű levélről, blogcikkről, jelentésről. 

Hivatkozások

A lábjegyzetről már hallottál, de azt tudtad, hogy külön lehet jelölni, ha idézetet szúrsz be a szövegbe? Jól jönne, ha képaláírást, ábrajegyzéket vagy irodalomjegyzéket is be tudnál illeszteni? És igen, a tartalomjegyzéket is ennél a résznél mutatom meg, hogy tudod bravúrosan elkészíteni.

Táblázatok

Ugye te sem gondoltad, hogy nem bújik elő belőlünk egy ici-picit az Excel Ninja? Megtanulsz pofás táblázatokat készíteni, formázni és szerkeszteni, ettől lesznek igazán ütősek a riportjaid – csak arra vigyázz, hogy utána ne vállald el boldog-boldogtalan megkeresését, hogy helyre rakd a munkájukat. (Vagy ha mégis, hát tedd jó pénzért …) Sőt – megmutatom az eddig járatlan utat a Word és az Excel közt! Csak magában ez a tudás megéri a teljes tanfolyam árát!

Egyéb finomságok 

A képzés legnagyobb értékét ez a rész adja, hiszen olyan tippeket és trükköket mutatunk meg, amik munkahelyi és iskolai környezetben is nagyon jól jönnek. Folyamatosan bővítjük a tanítványok által felvetett kérdések alapján a listát, így kerültek bele olyanok, mint például hogyan kell jelszóval védeni dokumentumodat, vagy, hogy állítsd be a helyesírás-ellenőrzőt, hogy ne idegesítsen halálra.

 

Megmutatjuk, hogyan hozz létre védett tartalmat és korlátozd a szerkesztést, hogy a kevésbé “ninja” kollégák ne tudják elszúrni kedvenc doksidat.  Ha van kérdésed, akkor megbeszélhetjük, ha nincs, akkor pedig szemezgetünk korábbi ninja tanoncok problémáiból.

KIK VAGYUNK ÉS MIÉRT TŐLÜNK TANULJ?

Lakatos Norbert

Feketeöves Word- és ExcelNinja

Közgazdazdászként végeztem 2005-ben, diplomaszerzés után rögtön Magyarország egyik vezető bankjánál helyezkedtem el, először mint kontroller, aztán projektfinanszírozási szakértő, később mint értékesítési vezető. 

Az Excelt profi szinten használtam, ezért a kollegáim feltételezték rólam, hogy a Wordhöz is legalább ennyira értek. A különböző riportokat, kimutatásokat az előterjesztésekhez színes-szagos formába kellett önteni, ahhoz, hogy más területek számára is érthető legyen, így fedeztem fel azokat a funkciókat, amik nagyban megkönnyítették nemcsak az én, de a kollegáim munkáját is. 2014-ben elköszöntem a multik világától és egy oktatási cég élén állok azóta is.

Több, mint 300 tanfolyami résztvevőm bizonyítja, hogy, bárki képes megtanulni az Office programok használatát, és igazi Ninjaként könnyebbé tudja tenni az életét.

Az ONLINE WORD NINJA TANFOLYAMOT az Excel Ninja közösség kérte, mert pont olyan szövegszerkesztési problémákkal szembesültek, mint te is.

Vélemények rólunk

A legjobb döntés volt a Word Ninja tanfolyamra befizetnem. Helyretett egy csomó olyan dolgot, amit valaha tanultam, de mivel sosem használtam, el is felejtettem. Külön jó volt, hogy a példák, amiket Norbi és Viktor hozott életszerűek voltak.

Cseresznyés Péter

Multiban dolgozom, ezért a legfontosabb számomra a tanfolyam kiválasztásakor az volt, hogy olyan valaki tanítson, aki a valóságban is használt már Wordöt. Az alapdolgokkal tisztában voltam, de nagyon sok újat is mondott a tanfolyam, és egyáltalán nem volt unalmas. Örülök, hogy Norbit és Viktort választottam.

Tóth Éva

Először Excel-re iskoláztuk be a kollegákat, és mivel annak láttuk, éreztük a hasznát, a Word tanfolyamot is megrendeltük Norbiéktól. Nem csalódtam: a kollegák nemcsak önállóan oldják meg a feladatokat, de hamarabb is készen vannak velük, legyen szó egy riportról, vagy céges kiadvány szövegezéséről.

Bocskay-Guba Zsuzsa, CEO @ Bocskay-Ker Kft.

Mennyibe kerül és mit kapok ezért?

JELENTKEZÉSI LAP A WORDNINJA KÉPZÉSRE

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A wordninja.hu és az excelninja.hu az Antener Oktatásszervező Kft. által üzemeltetett oldal.  Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014.

Ügyfélszolgálat: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18
tel.: +36 1 785-5865, e-mail: hello{kukac}excelninja.hu

Adatvédelmi irányelvek

Általános szerződési feltételek