Barion Pixel

SZAKDOLGOZATÍRÓK FIGYELEM!

LEGYÉL TE IS SZUPERHŐS!

LEGYÉL TE IS WORD NINJA

ONLINE, a saját foteledből is lehetsz Word Ninja!

Itt az ideje, hogy rendesen megtanuld!

 

Referencia formázás, fejezetek, alfejezetek, elcsúszó bekezdés, ábra jegyzék … Azt sem tudod, hogy miről van szó?

Neked is volt már álmatlan éjszakád azért, mert nem sikerült időre leadnod a beadandódat? Ég az arcod a konzulens előtt?

Elcsúsztak a sorok, nem sikerült a beillesztés, a tartalomjegyzék önálló életet élt, az idő fogyott?

LEGYÉL TE IS SZUPERHŐS! LEGYÉL TE IS WORD NINJA!

 Kiképzünk igazi Word Ninjává, hogy  soha többé ne okozzon gondot a szakdolgozatírás, vagy a szövegszerkesztés!

Ráadásul online! Otthon tanulhatsz a saját gépeden, a saját tempódban! 

Valós, gyakorlati példák

Nem tankönyvszagú feladatokkal dolgozunk. Minden példa, amit hozunk olyan, amivel valódi emberek, valódi szituációkban találkoztak. Így az itt megtanultakat később is, akár a munkahelyeden is tudod majd alkalmazni.

Nem kell mindent tudnod

Őszinte leszek: mi sem ismerjük a Word titkainak 100%-át, de talán egyik Word-guru sem. Mindig vannak – és lesznek újabb és újabb ráeszmélések – de hidd el, neked sem kell tudnod mindent ahhoz, hogy olyan szakdolgozatot írj, amivel bezsebelheted a maximális pontszámokat az elkészült műved külalakját illetően.

Semmi rizsa, csak ami kell

Nem fogsz olyan rejtett és szupertitkos dolgokat tanulni, amit sosem fogsz használni. Célirányosan azt tanulod meg, ami a szakdolgozatíráshoz, vagy később a munkádhoz kell, otthon (vagy az egyetem aulájában) a saját számítógépeden, a saját Word programoddal, hogy minden beállítás számodra a legjobb legyen!

Offline két nap – online annyi, amit te rászánsz!

Ha gyorsan haladsz, akár egy nap alatt is ninja leszel, ha kicsit lassabban, bátran gyakorolhatod akár több napig is, hiszen a saját tempódban haladhatsz, a saját gépeden, a saját székedből, egészen 2024.május 31-ig.

Bárki belekezdhet...?

Ha van gép, amin dolgozni tudsz (laptop, vagy asztali gép) és erre telepítve van a word, az egy jó indulás. Ha tisztában vagy olyan alapvető dolgokkal, mint a Word megnyitása, fájl mentése, vagy hogy hogyan kell nyomtatni egy dokumentumot, akkor itt a helyed. Ha azonban még sosem láttad a Word-öt, vagy ha benne van a pakliban, hogy rossz lyukba dugod a pendrive-ot, akkor ez a program sajnos nem neked való.

Tartalomjegyzék-garancia

Ha a tanfolyam elvégzése után még mindig manuálisan pötyögöd be a tartalomjegyzék főbb pontjait, akkor nemcsak visszakapod a tanfolyam díját, de egy szuper könyvvel is meglepünk a HVG kiadó kínálatából. (Persze, eddig ilyenre még nem volt példa, de mindig lehetnek kivételek!)

a képzésről számokban

tréningnap

különböző feladat

tanfolyami résztvevő

év Word felhasználói és oktatói tapasztalat

MIT FOGSZ MEGTANULNI AZ ONLINE WORD TANFOLYAMON?

 

„Alapdolgok”

Bekezdések, sortávolság, felsorolás (akár többszintű is), vagyis olyasmik, amikről azt hiszed, hogy tudod, hogy működnek. Hihetetlenül jó érzés, amikor ennek ellenére mindig tudunk olyat mondani, amitől felcsillannak a szemek és a résztvevők vadul jegyzetelik a megoldási javaslatainkat. 

Formázás

Bekezdések, tabulátorok, szegélyek, felsorolás, számozás, stílusok és sablonok. Hogy mi? Minden, amitől szép, átlátható lesz a dokumentumod, és végre büszkén adod majd ki a kezedből, legyen szó feljegyzésről, szakdolgozatról, vagy csak egy egyszerű levélről, blogcikkről, jelentésről. 

Hivatkozások

A lábjegyzetről már hallottál, de azt tudtad, hogy külön lehet jelölni, ha idézetet szúrsz be a szövegbe? Jól jönne, ha képaláírást, ábrajegyzéket vagy irodalomjegyzéket is be tudnál illeszteni? És igen, a tartalomjegyzéket is ennél a résznél mutatom meg, hogy tudod bravúrosan elkészíteni.

Táblázatok

Ugye te sem gondoltad, hogy nem bújik elő belőlünk egy ici-picit az Excel Ninja? Megtanulsz pofás táblázatokat készíteni, formázni és szerkeszteni, ettől lesznek igazán ütősek a riportjaid – csak arra vigyázz, hogy utána ne vállald el boldog-boldogtalan megkeresését, hogy helyre rakd a munkájukat. (Vagy ha mégis, hát tedd jó pénzért …) Sőt – megmutatom az eddig járatlan utat a Word és az Excel közt! Csak magában ez a tudás megéri a teljes tanfolyam árát!

Egyéb finomságok 

A képzés legnagyobb értékét ez a rész adja, hiszen olyan tippeket és trükköket mutatunk meg, amik munkahelyi és iskolai környezetben is nagyon jól jönnek. Folyamatosan bővítjük a tanítványok által felvetett kérdések alapján a listát, így kerültek bele olyanok, mint például hogyan kell jelszóval védeni dokumentumodat, vagy, hogy állítsd be a helyesírás-ellenőrzőt, hogy ne idegesítsen halálra.

 

Megmutatjuk, hogyan hozz létre védett tartalmat és korlátozd a szerkesztést, hogy a kevésbé “ninja” kollégák ne tudják elszúrni kedvenc doksidat.  Ha van kérdésed, akkor megbeszélhetjük, ha nincs, akkor pedig szemezgetünk korábbi ninja tanoncok problémáiból.

KIK VAGYUNK ÉS MIÉRT TŐLÜNK TANULJ?

Lakatos Norbert

Feketeöves Word- és ExcelNinja

Közgazdazdászként végeztem 2005-ben, diplomaszerzés után rögtön Magyarország egyik vezető bankjánál helyezkedtem el, először mint kontroller, aztán projektfinanszírozási szakértő, később mint értékesítési vezető. 

Az Excelt profi szinten használtam, ezért a kollegáim feltételezték rólam, hogy a Wordhöz is legalább ennyira értek. A különböző riportokat, kimutatásokat az előterjesztésekhez színes-szagos formába kellett önteni, ahhoz, hogy más területek számára is érthető legyen, így fedeztem fel azokat a funkciókat, amik nagyban megkönnyítették nemcsak az én, de a kollegáim munkáját is. 2014-ben elköszöntem a multik világától és egy oktatási cég élén állok azóta is.

Több, mint 300 tanfolyami résztvevőm bizonyítja, hogy, bárki képes megtanulni az Office programok használatát, és igazi Ninjaként könnyebbé tudja tenni az életét.

NE AGGÓDJ!

Kiképzünk igazi Word Ninjává, hogy ne legyen para a szakdolgozati szövegszerkesztés! 

Vélemények rólunk

A legjobb döntés volt a Word Ninja tanfolyamra befizetnem. Helyretett egy csomó olyan dolgot, amit valaha tanultam, de mivel sosem használtam, el is felejtettem. Külön jó volt, hogy a példák, amiket Norbi és Viktor hozott életszerűek voltak.

Cseresznyés Péter

Multiban dolgozom, ezért a legfontosabb számomra a tanfolyam kiválasztásakor az volt, hogy olyan valaki tanítson, aki a valóságban is használt már Wordöt. Az alapdolgokkal tisztában voltam, de nagyon sok újat is mondott a tanfolyam, és egyáltalán nem volt unalmas. Örülök, hogy Norbit és Viktort választottam.

Tóth Éva

Először Excel-re iskoláztuk be a kollegákat, és mivel annak láttuk, éreztük a hasznát, a Word tanfolyamot is megrendeltük Norbiéktól. Nem csalódtam: a kollegák nemcsak önállóan oldják meg a feladatokat, de hamarabb is készen vannak velük, legyen szó egy riportról, vagy céges kiadvány szövegezéséről.

Bocskay-Guba Zsuzsa, CEO @ Bocskay-Ker Kft.

Mennyibe kerül és mit kapok ezért?

JELENTKEZÉSI LAP A WORDNINJA KÉPZÉSRE

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A wordninja.hu és az excelninja.hu az Antener Oktatásszervező Kft. által üzemeltetett oldal.  Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014.

Ügyfélszolgálat: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18
tel.: +36 1 785-5865, e-mail: hello{kukac}excelninja.hu

Adatvédelmi irányelvek

Általános szerződési feltételek