Barion Pixel

 excel ninja a te segítségedet kéri!

Excel ninja a TE segítségedet kéri!

legyél te is szuperhős! legyél te is excel ninja!

Eljött hát ez is…

Amikor az Excel Ninja haladó képzését megalkottuk, biztosak voltunk abban, hogy olyan tudást adunk át a résztvevőknek, amivel magabiztosan fogja tudni használni a programot. Így is lett. A  Ninja élmény azonban túlmutatott a két napos képzésen…

 

RENGETEGEN VETTEK MÁR RÉSZT A KÉPZÉSEN

tanfolyami résztvevő

SOKAN KÖZÜLÜK AZT KÉRDEZIK, MIT TUDNÁNAK MÉG TANULNI?

Nem látjuk értelmét,

hogy olyan újabb Excel funkciókat vagy függvényeket tanulj a két napos haladó képzés után, amit talán sosem fogsz használni. Továbbra is az a célunk, hogy használható tudást szerezz nálunk.

Szeretnénk viszont

továbbfejleszteni az ExcelNinja képzésen tanultak gyakorlatban való elsajátítását. Azt akarjuk, hogy pont azokra a problémákra találj megoldást az Excel segítségével, amik a napi munkavégzés során felmerülnek.

Ezért kérjük most a segítségedet! 

Az új képzésünk összeállításához:

– küldd el egy olyan exceles problémádat, amire megoldást vársz,

– vagy ha büszke vagy arra, hogy az ExcelNinja képzés segítségével már Te magad megoldást találtál azt is szívesen várjuk!

 

 az alábbi Űrlap kitöltésével tudod elküldeni, ezután felvesszük veled a kapcsolatot! 

KI VAGYOK ÉN?

Mindig is a számok határozták meg az életemet.

Közgazdazdászként végeztem 2005-ben, diplomaszerzés után rögtön Magyarország egyik vezető bankjánál helyezkedtem el, először mint kontroller, aztán projektfinanszírozási szakértő, később mint értékesítési vezető.

Napi szinten használtam az Excelt, és bár az alapokkal tisztában voltam, a munkám során kellett felfedeznem számos olyan funkciót, amivel egyszerűbbé váltak a munkafolyamatok. Kollegáim rendszeresen megkerestek, ha valamilyen segítség kellett nekik a program használatakor, és észrevétlenül is oktatóvá, mentorrá váltam számukra. 2014-ben elköszöntem a multik világától és egy oktatási cég élén állok azóta is.

Több, mint 400 tanfolyami résztvevőm bizonyítja, hogy, bárki képes megtanulni a Excel használatát, és igazi Excel Ninjaként könnyebbé tudja tenni az életét.

Lakatos Norbert

okleveles közgazdász, fekete öves Excel Ninja

Vélemények rólam:

Korábban mindig órákat töltöttem azzal, hogy különböző színekkel jelöltem a táblázatokban a számomra fontos információkat, vagy épp teleírtam egy cellát extra információkkal, amire aztán persze nem tudtam sosem szűrni. Komoly időzavarba kerültem: egyszerűen nem tudtam a riportokat, kimutatásokat időben leadni. Norbi segítségével megtanultam azokat az alapvető eszközöket, amivel percek alatt generálom le a szükséges adatokat, így végre már nem kínszenvedés, ha a táblázatkezelővel kell dolgoznom.

Oláh Judit, oktatásszervező @ Trénerképző

Több képzésen is voltam már, de messze Norbitól tanultam a legtöbbet. Érződik, hogy multis háttere van, tudja, hogy mire használjuk a programot, és ennek megfelelően hozott példákat, feladatokat. Nem volt ciki, hogy honnan indultunk, egy percre sem éreztem azt, hogy szégyellnem kellene a nemtudásomat. Erőteljes alapokat kaptam, ráadásul napi szinten tudom használni, amit tanultam.

Gyula András  @ Ramiris

Örülök, hogy a munkatársaim részt vettek ezen a képzésen, látom rajtuk, hogy már nem pánikolnak, ha egy kimutatást kell csinálniuk.

Bocskay-Guba Zsuzsa CEO @ Bocskay-Ker Kft.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Az excelninja.hu az Antener Oktatásszervező Kft. által üzemeltetett oldal.  Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014.

Ügyfélszolgálat: 1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18
tel.: +36 1 785-5865, e-mail: hello{kukac}excelninja.hu

Adatvédelmi irányelvek

Általános szerződési feltételek